Rólunk

Cégünk, a Weingertner Edelmetall-handel 1986 óta foglalkozik nemesfém kereskedelemmel. Aranyérmék, aranytömbök, ezüstérmék és ezüsttömbök kiskereskedelmi tevékenységét folytatjuk Németországban, Münchenben bejegyzett székhellyel.

A vállalkozás vezetője Josef Weingertner, vagy eredeti nevén Weingertner József, Magyarországon született, majd kivándorolt Németországba. 

Miért ajánljuk a nemesfém befektetést?

"Egyszer az összes papírpénz elkerülhetetlenül visszatér végérvényesen a tényleges belső értékéhez : nulla! ( Voltaire ) "

Aki az aranyban és az ezüstben hisz, az hisz a jövőben, a  valódi értékben. A nemesfém forgalmiérték, vagyon és fizikai formában értékálló pénzfedezet. A nemesfém függetlenséget és szabadságot ad, megbízható védelmet jelent több mint 5000 éve. Az államkötvények biztos veszteséget jelentenek, a befektetőknek ezért egy nagyon ésszerű lehetőség a nemesfém - ezüst és arany befektetés.

Az arany a legerősebb fizetőeszköz a világon, adómentes, likvid és mintegy 580% értéknövekedése volt az elmúlt 10 évben.

Az arany és ezüstbefektetés likviditása miatt könnyen átváltható, eladható, elcserélhető más ingóságokra, vagy ingatlanokra mivel ez a legklasszikusabb tőkebefektetés. Az arany és ezüst értékállósága határozza meg a piaci növekedést és az infláció a befektetett tőke mértékét.

Miért vásároljon tőlünk?

Sok éves tapasztalattal rendelkezik cégünk a Weingertner Nemesfémkereskedés, amely anno elhatározta, hogy arany és ezüst érmék és tömbök illetve rudak befektetési célú adás - vételével elsősorban értékesítésével foglalkozik, és kielégíti a beruházói magán és vállalkozói keresletet.

A nemesfémkereskedelemben legfontosabb a bizalom és az őszinteség az ügyfeleinkkel szemben, természetesen rugalmasan, gyorsan és megbízhatóan személyreszabott módon elégítjük ki a vásárlóink igényeit. Mi a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a befektetői ügyfeleinket, nem teszünk különbséget a " kis " illetve " nagy " befektetők, sem pedig ajándékozás céljából vásárolt arany vagy ezüst érme vagy rúd vásárlója között.

Visszavásárlási opciót kínálunk befektetői ügyfeleinknek eladási és vételi árlistával. Természetesen Good Delivery londoni színvonalnak megfelelő ezüst és arany tömböket, érméket forgalmazunk.  

befektetési arany

Az Uniós adótörvények értelmében befektetési aranynak minősül a 995/1000 finomságú és 1g feletti tömb vagy érme vagy rúd. Ugyancsak azok az  érmék, melyeket 1800 után stancoltak és több mint 900/1000 finomságúak, befektetési aranynak minősülnek.

 

befektetési ezüst

Kínálatunkban számos nemzetközi ismertségű pénzverde ezüstérméi, érmetömbjei megtalálhatóak.

Az ügyfelek portfólióját aranyrudak, érmék és mintegy 70% - os arányban ezüsttömbök és érmék fogják képviselni úgy keleten, mint nyugaton.

 

Várjuk megkeresését!

Üdvözlettel

Josef  Weingertner